Onze winkel

Een belangrijke ontwikkeling binnen Tweewielerhuis Franssen. Harold en Nancy Franssen dragen namelijk het stokje volledig over aan de volgende generatie per 1 oktober 2023. 

 

De overname zal voor velen niet als een verrassing komen: Harvey Franssen draait namelijk al een aantal jaren mee binnen de firma. Door de overname wordt Harvey Franssen eigenaar en eindverantwoordelijk voor de hoofdvestiging in Zeelst. De tweede locatie in Aalst zal hierdoor komen te vervallen. Helaas is het op dit moment niet mogelijk om beide winkels geopend te houden vanwege de explosieve groei aan werkzaamheden in de werkplaats in combinatie met het personeelstekort. 

 

Wanneer de overdracht officieel voltooid is, betekent het niet dat Harold en Nancy volledig verdwijnen uit het winkelbeeld. Waar Harold zich bezig gaat houden met een haal en brengservice , blijft Nancy u van harte welkom heten in de winkel in Zeelst. Nancy: ‘We willen ook de klanten uit Aalst en omstreken van harte welkom heten in onze mooie winkel in Zeelst en wensen Harvey heel veel succes en geluk in de toekomst.’ Met elkaar gaan wij de toekomst vol vertrouwen, enthousiasme en passie tegemoet.

 

Team Tweewielerhuis Franssen


Dealer van onder andere:

brand slider image
brand slider image
brand slider image
brand slider image
brand slider image
brand slider image
brand slider image

Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.