Urban Arrow Family Performance Line Plus
Urban Arrow Family Performance Line Plus

Beschrijving

Vanaf de introductie van het Nederlandse merk Urban Arrow in 2011 is de Family bakfiets onverminderd populair gebleken. De Urban Arrow Family is inmiddels een icoon in het stedelijk verkeer. Inmiddels zijn er verschillende uitvoeringen uitgebracht, waarvan de Urban Arrow Family Performance Plus één van de laatste is.

Kenmerken van de Urban Arrow Family Performance Plus

Net als de overige modellen is de Family Performance Plus verkrijgbaar in een wit aluminium of zwart aluminium frame. De Family Performance Plus heeft net als de Performance Essential een Bosch Performance Line motor en is voorzien van een 500 Wh Bosch accu. 

De Family Performance Plus onderscheidt zich van de Performance Essential op twee vlakken: de aandrijving en het display.

Carbon Riem Aandrijving

De Urban Arrow Family Performance Plus is uitgerust met een een Carbon riemaandrijving. Deze riemaandrijving is onderhoudsarm ten opzichte van de kettingaandrijving waar de Family Performance Essential mee is uitgerust.    

Bosch Kiox Display

Waar de Performance Essential is uitgerust met een Bosch Purion display, daar is de Family Performance Plus voorzien van het nieuwere Bosch Kiox display. Het grootste verschil tussen deze twee displays is dat de Kiox verbonden is met de wereld van Bosch ebike Connect. Hiermee beschikt u over alle functies die een sportief ingestelde fietser nodig heeft. Zo heeft u via het kleurendisplat de route en uw rijgegevens voortdurend in zicht. Tevens kunt u via Bluetooth een hartslagmeter verbinden, zodat u uw trainingen optimaal kunt bijhouden. 

Urban Arrow Family Performance Line Plus

Family Performance Line Plus
6.499,
Op voorraad in de winkel
Reserveer direct
 
Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken

Meer informatie over deze fiets?

Stel d.m.v. onderstaand formulier direct uw vraag. Wij proberen z.s.m. contact met u op te nemen

Captcha aan het laden...
Versturen